MACH-TECH és IPAR NAPJAI

2020-12-08

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

TALÁLKOZZUNK JÖVŐRE IS!
MACH-TECH – IPAR NAPJAI

2021. MÁJUS 10-13.

2021-ben 15 éves a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás és 8 éve szervezzük megújított formában az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítást!

Ünnepeljen velünk Ön is!

2021. május 10-13. között kerül újra megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, valamint az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozója az iparban

A következő májusban ismét felvonul az ipar összes ágazata, annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből adjanak és kapjanak információt a szakmai trendekről, valamint, hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiákat.

AMIÉRT ÉRDEMES KIÁLLÍTANI 2021-ben:

 • A legrangosabb hazai és a régióban meghatározó ipari szakkiállítás-együttes
 • Bemutathatja termékeit, szolgáltatásait a hazai és a nemzetközi szakmai látogatók és a legfontosabb piaci szereplők számára
 • Személyre szabott szolgáltatások segítik részvételének hatékonyságát
 • A rendezvényt széleskörű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi
 • Az iparágak képviselőit és döntéshozóit magas színvonalú előadások, konferenciák, üzleti fórumok várják
 • Országos és határokon átívelő médiakampány, DM kampány mozgósítja a látogatókat
 • Előreláthatólag 600 kiállító és 4000 cégtől érkező, minimum 30 iparágat képviselő 20.000 szakmai látogató, azaz potenciális üzleti partner lesz jelen a CEE régióból, akik egy helyen, egy időben kíváncsiak a piac kínálatára, résztvevőire, a megjelenő ágazatok nyújtotta lehetőségekre, a legújabb trendekre és innovációkra
 • A rendezvény lehetővé teszi a már meglévő ügyfelekkel történő kapcsolatépítést és új ügyfelek megszerzését

Kiemelt tematika – IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2021-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Járványügyi intézkedések

A kiállításokon alkalmazott higiéniai és fertőzésvédelmi követelményrendszer az aktuális érvényes hatósági előírásokat tükrözi, de természetesen folyamatosan követi a mindenkori helyzetet és a jogszabályi változásokat.

A HUNGEXPO összeállított egy POST COVID kézikönyvet, valamint meghatározta a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatotA kialakított koncepció tartalmazza a központilag előírt, alapvető higiéniai szabályokat, segíti ezen szabályok betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott üzleti tárgyalások, konferenciák, kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

A teljesség igénye nélkül néhány intézkedés, eszköz, megoldás a széleskörű POST COVID szabályzatból:

 • hőkamerás, fertőtlenítő kapuk a bejárati pontokon
 • napi pavilonfertőtlenítés
 • kézfertőtlenítő a terület számos pontján
 • kötelező maszk használat
 • érintésmentes eszközök, módszerek alkalmazása
 • a szükséges helyeken a megfelelő távoságtartás biztosítása

Legyen Ön is kiállítónk!

A kiállítás részleteit tartalmazó nyomtatvány

IPAR NAPJAI – MACH-TECH jelentkezési anyag

Kérdés esetén, kérjük, írjon az iparnapjai@hungexpo.hu e-mail címre, kollégáink készséggel válaszolnak!

VISSZATEKINTÉS – 2019

Az elmúlt évtized legnagyobb ipari rendezvénye zárta kapuit 2019. május 17-én a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban!

20 ország – 562 kiállító – 4 pavilon – 19.000 látogató

A rendezvény iránt óriási volt az érdeklődés, 20 ország 562 vállalata foglalta le helyét a Budapesti Vásárközpontban, melyek közül 170 külföldi üzletági szereplő.

A kiállítás-együttes sikerességére való tekintettel, újabb pavilon került megnyitásra, így 2019-ben már a D pavilont is megtöltötték a kiállítók az A, a G és az F pavilon mellett, hogy a látogatók ténylegesen átfogó képet kapjanak az ipari ágazatok jelenlegi kínálatáról, lehetőségeiről, jövőbeni fejlesztéseiről.

Az 562 cég 2019-ben összesen 1100 tonnányi gépet hozott a Hungexpo négy kiállítási csarnokába.

Az eseményre 19.016 látogató érkezett, akiket 3.089 kiállítói résztvevő fogadott.

https://youtube.com/watch?v=DlCh4Rxb-II%3Ffeature%3Doembed

VISSZATEKINTÉS – 2020

2020. október 22-én zárta kapuit az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítás-együttes

A koronavírus-járvány miatt a megszokottnál kevesebb kiállító és látogató ellenére pozitívan értékelték a részvevők a most véget ért IPAR NAPJAI szakkiállítást, amelyet ezúttal az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítással egy időben rendeztek a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. Az üzleti partnerek egyetértettek abban, hogy a gazdaság újraindítása azon is múlik, hogy a cégek a járvány idején is megtalálják-e a mostani eseményhez hasonló kapcsolatteremtési lehetőségeket. A kiállítás szervezői a helyzethez igazodó rendkívül szigorú egészségügyi és higiéniás intézkedéseket vezettek be, amelyek betartása minimalizálta a fertőzés kockázatát. Bővebben: ITT

https://youtube.com/watch?v=DlCh4Rxb-II%3Ffeature%3Doembed
További képekért kattintson IDE!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin